PULCINO PIO - Puiul Piu (Official Radio 21)

6 Vizionari
Published
iTunes: https://itunes.apple.com/it/album/puiul-piu-single/id587825710
Facebook: http://www.facebook.com/pulcinopioufficiale
PULCINO PIO The Game
iPhone - https://itunes.apple.com/it/app/pulcino-pio-the-game/id570632471?mt=8
iPad - https://itunes.apple.com/it/app/pulcino-pio-the-game/id570632471?mt=8
Contacts
LICENSING - licensing@globorecords.com
BOOKING - booking@globorecords.com

Ca urmare a succesului extraordinar inregistrat de catre single-ul "Il Pulcino Pio" (dublu disc de platina, certificat de Nielsen), cel mai cunoscut "Puisor" de pe web, cucereste acum lumea intreaga. Lansat de catre radioul din Roma "Radio Globo", hitul "Pulcino Pio", produs de catre Bruno Benvenuti si Max Moroldo, a fost tradus si adaptat in aproximativ 20 de limbi diferite, inclusiv in limba romana: Puisorul Piu!!
Urmareste canalul oficial Pulcino Pio pentru a descoperi toate noutatile fantastice despre acesta!
Hitul "Il Pulcino Pio" a fost adaptat in limba romana de catre echipa postului Radio 21 din Bucuresti si lansat in exclusivitate de catre "Matinalii 21", cea mai proaspata si diversificata emisiune matinala de radio din Romania. Radio 21 Romania, postul de radio cunoscut si ca "Statie de distractie", este renumit pentru campanile iesite din comun si pentru hiturile originale lansate in premiera pentru publicul din Romania.
Alatura-te si tu prietenilor Radio 21 Romania pe pagina oficiala de Facebook pentru a afla primul informatii despre cele mai traznite si originale hituri ale momentului: www.facebook.com/radio21
Categoria
Muzica pt copii
Fii primul care comenteaza acest videoclip.
Counters