Mama Săracă vs Bogată! Gadgeturi pentru Părinți vs Jucării DIY - Momente Amuzante de la Gotcha!

2 Vizionari
Published
Hei Gotchers! Ești pregătit pentru o altă confruntare dintre mame bogate și sărace? Pregătește-te, pentru că te așteaptă cele mai bune hack-uri și gadget-uri. Și dacă doriți să vă asigurați de acest lucru, atunci nu ratați noul nostru videoclip. Rămâneți pe fază pentru mai multe gadget-uri nebunești și situații amuzante în care vă regăsiți de la Gotcha!

Dacă ți-a plăcut acest videoclip, s-ar putea să-ți placă și "Am Adoptat Patrula Cățelușilor! *Gadgeturi pentru Iubitorii de Animale, Momente Amuzante* de Gotcha!" [https://youtu.be/3nOSDa-ovCk?si=iLxUTIHtBudGXmu1]

Abonați-vă la Gotcha: Canal https://www.youtube.com/channel/UChrEdZa9ZPx17DO8YqjPGOw?sub_confirmation=1

Văplace muzica folosită în acest videoclip? Muzica noastră o găsițipe EpidemicSound: https://bit.ly/2JcUlBa

Producătorii și Creatorii nu fac nicio declarație sau garanție cu privire la acuratețea, aplicabilitatea sau adecvarea conținutului acestui videoclip. Acest videoclip a fost realizat strict în scopuri de divertisment și informare. Dacă doriți să puneți în aplicare idei dinacest videoclip, vă asumați întreaga responsabilitate pentru acțiunile dvs. Producătorii și Creatorii acestui videoclip nu sunt responsabili pentru nicio daună sau pierderi rezultate din utilizarea acestui material video. Toate produsele și numele companiilor prezentate în acest videoclip sunt mărci comerciale™ sau mărci comerciale înregistrate® ale deținătorilor respectivi. Utilizarea acestora nu implică nicio aprobare din partea acestora.

Pentru conținut sponsorizat, contactați-ne la gotcha@boredpanda.com

#parenting #hack-uri #mamă #GOTCHA
Categoria
Tralala cantece pentru copii
Fii primul care comenteaza acest videoclip.
Counters