Dimineata pe doi - Elena Gheorghe, despre noua piesa: "E povestea mea si a sotului meu, Cornel"

15 Vizionari
Published
Dimineata pe doi cu Greeg si Moga - Elena Gheorghe, despre noua piesa: "E povestea mea si a sotului meu, Cornel"

#KanalD2 #RadioImpuls #DimineataPeDoi #Moga #Greeg #NadinaZisu

Elena Gheorghe, cea mai fresh artista la orice ora din zi si din noapte a venit in studioul matinalului "Dimineata pe doi".

Elena Gheorghe, despre noua piesa: "E povestea mea si a sotului meu, Cornel". Cum si-a gasit inspiratia pentru lansarea noului album.

Dimineţi pline de energie şi dialoguri spumoase; de luni până vineri, de la ora 07:00, emisiunea va putea fi urmarită, simultan, la Kanal D2 şi Radio Impuls.

Într-un platou inedit pentru un matinal, ce aduce atmosfera radioului pe TV, cei trei colegi de emisiune, Greeg, Cosmin Cernat şi Nadina Zisu, sunt gata să dea startul dimineţilor pline de energie şi dialoguri spumoase.

Mix îndrăzneţ de radio şi TV, noul format dă posibilitatea publicului să urmărească aşa cum îşi doreşte programul preferat, din faţa micului ecran sau prin intermediul undelor radio.

Moga, Greeg - cu o experienta uriasa în radio, Nadina Zisu - cu puterea ştirilor relevante, iar ceea ce îi uneşte cel mai mult este plăcerea de a dialoga pe teme diferite, de interes pentru un public larg.
__

Categoria
Muzica pt copii
Fii primul care comenteaza acest videoclip.
Counters