Ratusca Cea Urata

4 Vizionari
Published
Urmareste noul nostru desen animat, RATUSCA CEA URATA , bazat pe indragita poveste pentru copii scrisa de Hans Christian Andersen

Playlist cu basme si povesti pentru copii dublate in romana ▶ https://www.youtube.com/watch?v=FEvFC7PwIjw&list=PLx23lv3NTo4Hzl8Az47cbxgSy7aCc29Zh

Abonează-te la HeyKids ▶ http://bit.ly/heykids-subscribe pentru noi desene animate si povesti in limba romana in fiecare saptamana!

Desene animate cu pisici:▶ http://bit.ly/kit-si-kate
Desene animate cu trenuri ▶ http://bit.ly/trenuletele-sezonul-1
Desene animate cu animale: ▶ http://bit.ly/10-prieteni

Ratusca cea urata in romana :▶ https://www.youtube.com/watch?v=QnL407DyCFA
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Această întâmplare s-a petrecut demult, într-o vară frumoasă, când totul era verde, iar soarele strălucea mândru peste câmpii și păduri. La marginea unei bălți, ascunsă de ochii prădătorilor, o rață își făcuse cuibul și clocea ouăle. Până să iasă puii, rața se plictisea grozav căci nimeni nu venea să vadă ce mai face. Prietenele ei preferau să se bălăcească în apă în loc să-i țină de urât.

Și iată că venise timpul ca bobocii să iasă la lumină. Întâi a crăpat un ou, după aceea altul, și încă unul, până au crăpat toate, în afară de unul. Acest ou părea să fie mai mare și mai diferit față de celelalte... "

Ne puteti gasi si pe Facebook: https://www.facebook.com/HeyKidsDesene/

#HeyKids - Desene animate si povestioare pentru copii

© 2019 Vveee Media Limited.
Categoria
Tralala cantece pentru copii
Fii primul care comenteaza acest videoclip.
Counters