Prințesa urâtă strălucește

10 Vizionari
Published
See more: #WoaFairyTales #RomanianFairyTales #Fairytales
✨ Despre acest canal:
WOA Fairy Tales - Romanian angajează un adolescent cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani.
Conținutul nostru este împărțit în următoarele categorii: fabule, basme populare, magice, mitice, legende și narative care pot fi găsite în fiecare playlist specific. Sperăm că vă plac cu toții canalul nostru și vă rugăm să vă abonați pentru a primi notificări cu privire la cele mai noi videoclipuri încărcate.
WOA Cartoon For Teen: https://bom.so/48W1Zm
Disclaimer
► Basmele WOA - Canalul Mânecii și toate videoclipurile sale nu ”sunt direcționate către copii” în sensul Titlului 16 C.F.R. § 312.2 din CHILDREN'S ONLINE PRIVACY PROTECTION ACT (USA) nu sunt destinate copiilor sub 13 ani. WOA Fairy Tales - Romanian CHANNEL și proprietarii, agenții, reprezentanții și angajații săi nu colectează informații de la copiii sub 13 ani și refuză în mod expres permisiunea oricărei terțe părți care dorește să colecteze informații de la copiii sub 13 ani. în numele Romania Fairy Tales CHANNEL. În plus, WOA Fairy Tales - Romanian CHANNEL neagă orice răspundere sau responsabilitate pentru practicile și politicile YouTube și ale agenților și filialelor sale, sau ale oricărei alte părți terțe afiliate, cu privire la colectarea datelor.
Tot conținutul audio și vizual de pe acest canal este deținut de SCONNECT, audiojungle.net și licențiat sub Creative Commons Attribution.
Categoria
Povesti Animate Pentru Copii
Fii primul care comenteaza acest videoclip.
Counters