Oița mea s-a pierdut

5 Vizionari
Published
Bucurați-vă de o aventură plină de veselie și învățare alături de cântecul "Oița mea"! Versurile adorabile vor face inimi mici să tresară de bucurie, iar părinții vor zâmbi încântați. Haideți să ne aventurăm într-o lume plină de personaje jucăușe!

Descoperiți împreună farmecul acestei călătorii muzicale, unde cuvintele pline de înțelepciune vor stârni curiozitatea și creativitatea celor mici. Lăsați-i să se strecoare prin pajiști în căutarea oiței rătăcite și să înțeleagă că îndrăzneala și perseverența sunt cheile succesului. Prin versurile amuzante și captivante, cei mici vor învăța că orice vis poate deveni realitate!

Părinți, alăturați-vă copiilor voștri în această aventură muzicală plină de bucurie! Fiți inspirația lor și încurajați-i să exploreze lumea, să fie curajoși și să găsească soluții ingenioase în fața oricărei provocări. Alături de "Oița mea", veți petrece momente pline de distracție și învățare, creând amintiri prețioase și consolidând legătura voastră specială.

Așadar, nu ratați ocazia de a se juca și a învăța în același timp! Invitați copiii să pornească într-o aventură muzicală alături de "Oița mea" și să descopere puterea pasiunii și a determinării. Acest cântec minunat vă va uni și va crea o atmosferă plină de energie și voie bună.

Haideți să ne distrăm și să învățăm într-un mod captivant și fluid! Ascultați și cântați versurile vesele ale "Oița mea" și bucurați-vă de călătoria muzicală într-un univers magic al educației și distracției. Aventura voastră începe acum!


Versuri Oița mea

Vai, ce am făcut,
Oița mi-am pierdut
și nici nu mai știu unde este!
S-a rătăcit,
Drumu-a greșit
și dusă-i în altă poveste!

E oare înțelept
Să mai stau s-o aștept
Căci, poate, cărarea găsește?!
După o zi,
Mai bine aș porni
s-o caut pe pajiști, firește!

Nu-i printre brazi
și nici pe la iaz
și nimeni nu știe nimica!
Mai bine pornesc
Ca să mă sfătuiesc -
De ce-i de făcut – cu bunica!

Dar ce m-am uimit
Când mi-am regăsit
La casa mătușii oița!
Aici a venit
și-acum și-a primit -
cu-n vesel bee-bee – ciobănița!

De rătăcești
Ceva ce iubești,
Umblă și caută-l bine!
Și fericit
Ești de ai reușit
Să îl găsești și-i cu tine!
Categoria
Tralala cantece pentru copii
Fii primul care comenteaza acest videoclip.
Counters