Hai să facem mâncare pentru o petrecere aniversară cu bucătăria de jucărie || PROIECTE AMUZANTE!

16 Vizionari
Published
Bună, prieteni! Pregătiți-vă pentru cea mai epică aventură din bucătărie! Astăzi, organizăm o petrecere de ziua de naștere pentru cea mai bună prietenă a noastră, Dolly, și ghiciți ce? Noi nu doar gătim. Dezlănțuim o capodoperă culinară cu cele mai tari gadgeturi de bucătărie de jucărie TOY din oraș! Sunteți la fel de entuziasmați ca și noi? Hai să ne apucăm de treabă și să dăm startul acestei petreceri în bucătărie!

Țineți-vă bine șorțurile, pentru că suntem pe cale să pregătim un festin demn de o regină! În primul rând, vom crea o pizza extravagantă! Imaginați-vă asta: vârtejuri de sos de roșii, tobogane cu brânză, trambuline cu măsline, munți de ciuperci și roller coaster cu ardei verde! Oh, și să nu uităm de parada de pepperoni și confetti de salată! Este o petrecere cu pizza ca nicio alta, toate cu prietenii noștri fantastici din bucătăria de jucărie!

Dar stați puțin, mai sunt și alte gustări misterioase în meniul nostru magic! Salată de fructe, înghețată și marele final - tort aniversar!
Categoria
Tralala cantece pentru copii
Fii primul care comenteaza acest videoclip.
Counters