Dr. Dan Lee Dimke: Cum să omorîm coronavirusul (inhalare de aer cald)

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de Razvan Cristian in
113 Vizionari

Descriere

Dr. Dan Lee Dimke (are doctorat în educație, nu în medicină) a scris încă din 1984 o carte „Cum să biruiești răceala și gripa”, metoda lui fiind folosită cu rezultate bune în multe țări, și e valabilă și la coronavirus. Virusul moare la temperaturi de peste 56 grade Celsius și el propune inhalarea de aer cald, produs cu un uscător de păr, ori mersul la saună, ca tratament. 2 sesiuni de inhalare de cîte 5 minute pe zi ajung pentru prevenire, iar dacă sînt prezente deja simptoame de îmbolnăvire, trebuie 5 sesiuni pe zi. Metoda funcționează în starea de început a bolii, cînd virusul e localizat în nas și sinusuri. După ce virusul a migrat spre plămîni, ceea ce se întîmplă la 20% dintre pacienți la o săptămînă sau două de la infectare, metoda nu mai e eficace.
Dr. Dimke precizează că procedura nu este susținută de autoritățile sanitare și trebuie considerată ca o metodă de prevenire. Beneficiile sînt maxime la prevenire și la tratamentul în starea de început a bolii. Dacă veți folosi această procedură, folosiți-o exact cum e prezentată, doar cu sursele de căldură menționate (aburul nu este printre ele, spune dr. Dimke, dar de fapt o metodă bătrînească de tratare a gripei era să stai cu un prosop pe cap deasupra unei oale unde fierbe ceai de mușețel și să inspiri aburul). Nu folosiți căldură excesivă care vă provoacă disconfort. Nu folosiți uscătoare de păr vechi care prezintă primejdie de electrocutare. Începeți cu sesiuni de 3 pînă la 5 minute și creșteți treptat. Nu folosiți sauna dacă consumați alcool, aveți febră sau tensiune ridicată. Întrebați doctorul înainte de a folosi sauna.
Vă recomand totodată articolul: Isteria gripei în România, în anii trecuți. „Aproximativ 65000 de cazuri de gripă au fost înregistrate în toată țara. Conducerea Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile consideră că nu este nevoie să fie declarată oficial epidemia de gripă. În acest context populația este liniștită” (5 Video)
https://mariusmioc.wordpress.com/2020/03/22/isteria-gripei-in-romania-in-anii-trecuti-aproximativ-65000-de-cazuri-de-gripa-au-fost-inregistrate-in-toata-tara-conducerea-centrului-national-de-supraveghere-si-control-al-bolilor-transm/
Există și o variantă mai lungă a explicațiilor domnului Dan Lee Dimke (17 minute), dar numai în engleză: https://youtu.be/_JSsd-TYqOA

Comenteaza

Comentarii

Fii primul care comenteaza acest videoclip.
RSS