9 Vizionari
Published
Haideți să ne jucăm și să cântăm despre cele zece degetele ale mâinii în melodia veselă "Degetele"! În timp ce numărăm degetele și le mișcăm în ritmul muzicii, ne distrăm și învățăm în același timp. Fiecare deget are personalitatea lui și îl putem numi și arăta cu mândrie. Așa că hai să ridicăm mâinile și să cântăm împreună cu voie bună "Degetele"!

Versuri Degetele

Degetul mare pleacă la plimbare,
Arătătorul aduce paltonul,
Mijlociul duce pardesiul,
Inelarul aduce fularul.

Degetul mic nu duce nimic,
Degetul mic nu duce nimic,
Fiindcă este cel mai mic,
Fiindcă este cel mai mic.

"Degetele" este o melodie captivantă și interactivă care îi încurajează pe cei mici să numere și să se distreze cu degetele mâinii lor. Prin versurile simple și ritmul muzicii, copiii sunt invitați să miște și să numere degetele, dezvoltându-și în același timp abilitățile motorii fine și cunoștințele matematice de bază. Piesa este plină de energie și entuziasm, oferindu-le celor mici o experiență distractivă și educativă. Ascultând și cântând "Degetele", copiii se bucură de interacțiune și explorare, încurajându-i să descopere lumea înconjurătoare prin joacă și muzică.

#TraLaLa #cantececopii #cantecePentruCopii #Degetele #Numărare #Joc #Educație #Mâini #Ritm #Copii #Muzică #Explorare #Distracție #AbilitățiMotoriiFine
Categoria
Cantece Pentru Copii
Fii primul care comenteaza acest videoclip.