6 Vizionari
Published
#Blue #DisneyJuniorRO
Blue și Bingo se duc la magazin cu mama lor. Blue vrea tot ce are sora lui și nu apreciază ce are deja. Ce vor învăța din această situație? Haideți să vedem!

Bun venit pe pagina oficială a canalului de Youtube Disney România. Aici poți găsi cele mai noi clipuri ale serialelor în limba română, inclusiv al desenelor animate preferate! Totodată, poți vedea videoclipuri muzicale, poți merge în culise și poți descoperi cum să ai un look ca al personajelor preferate din tutorialele prezentate de către o parte dintre vedetele Disney Channel!

Nu pierde cel mai nou conținut și vizionează momentele preferate din serialele favorite printre care Soy Luna, Miraculous: Buburuza și Motan Noir, Povestirile Rățoiului, Elena din Avalor, Mickey și Piloții de curse, Sofia Întâi,Doctorița Plușica, Garda Felină.

Aici poți afla ce lucuri interesante urmează în fiecare lună pe Disney Channel și Disney Junior, canale disponibile la Orange, RCS&RDS, Telekom, UPC și Vodafone.

Pentru mai multe noutăți exclusive de la Disney Channel și Disney Junior, te invităm să ne urmărești și pe paginile noastre de Instagram și Facebook:
https://www.instagram.com/disneychannelro
https://www.facebook.com/DisneyJuniorRomania
Categoria
Tralala cantece pentru copii
Fii primul care comenteaza acest videoclip.
Counters